У Кропивницькому рятувальники, які будуть чергувати на виборчих дільницях пройшли інструктаж

Квітень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1693 | Коментарі: 0

16 квітня особовий склад 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та АРЗСП У ДСНС в області, який чергуватиме на виборчих дільницях під час другого туру виборів Президента України, пройшов інструктаж щодо порядку дій на випадок виникнення надзвичайних подій чи ситуацій на виборчих дільницях.

Інструктаж проходив під керівництвом першого заступника начальника Управління полковника служби цивільного захисту Олексія Родіонова.

Під час інструктажу були обговорені такі питання: організація пожежних постів на об’єктах (склад та чисельність пожежного посту, місце розташування, відповідальність тощо), завдання співробітників Служби порятунку під час чергування, дії чергового у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації (пожежа, виявлення підозрілого предмета, розлив ртуті і т.п.).

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool