У Кропивницькому рятувальники взяли участь у заходах зі вшанування пам’яті жертв Голодомору

Листопад 24, 2018 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

24 листопада в Кропивницькому відбулися заходи до Дня пам'яті жертв Голодомору. 

Очільники області та міста, депутати, громадські активісти, городяни та молодь пройшли центральною вулицею міста до пам’ятного знаку «Жертвам Голодомору в Україні» на Фортечних валах.

В пам'ять про мільйони безневинних жертв геноциду проти українського народу учасники заходу запалили свічки та поклали квіти до меморіального знаку.

Долучившись до загальноміських заходів, керівництво Управління ДСНС в області та особовий склад віддали данину шани мільйонам наших співвітчизників, які постраждали від злочинних дій тоталітарного режиму. Рятувальники разом з мешканцями Кропивницького схилили голови під час загальнонаціональної хвилини мовчання на знак того, щоб подібне лихо більше ніколи не увійшло в родину жодного українця.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool