У Кропивницькому рятувальники взяли участь у заходах з нагоди річниці перепоховання Тараса Шевченка

Травень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

22 травня у Кропивницькому відбулись заходи з нагоди 156-ї річниці з дня перепоховання Великого Кобзаря.

У день, коли тіло всесвітньовідомого українського поета, художника, мислителя перепоховали на Чернечій горі, керівництво області, громадськість та жителі міста вшанували пам’ять Кобзаря.

За традицією, біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку зібрались очільники міста та області, представники громадських організацій, силові структури, керівництво та співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області, учнівська молодь, артисти Драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького та усі шанувальники нашого українського Пророка. Лунали його невмирущі твори, пісні на його вірші, а також поезія, присвячена великому поету. Почесну варту забезпечили рятувальники області.

Прес-служба У ДСНС в області

22 травня у Кропивницькому відбулись заходи з нагоди 156-ї річниці з дня перепоховання Великого Кобзаря.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool