У Кропивницькому рятувальники взяли участь у заходах до Дня партизанської слави

Вересень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

21 вересня з нагоди Дня партизанської слави на меморіальному комплексі Слави на Фортечних валах у м. Кропивницькому відбулися загальноміські заходи.

Представники влади, силових структур, учнівська молодь та небайдужі громадяни вшанували пам'ять учасників партизанського руху, які полягли у боях Другої світової війни.

Керівництво Управління ДСНС України в області та особовий склад також вшанували героїв, які у тилу ворога боролись за визволення своєї землі.

Присутні поклали квіти до Вічного вогню та могил загиблих героїв антинацистського руху опору українського народу. Усі учасники урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих захисників Батьківщини.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool