У Кропивницькому рятувальники взяли участь у заходах до Дня батька

Червень 19, 2022 | Новини | Переглядів: 1856 | Коментарі: 0

На запрошення громадської спілки ВВ ЦО «Бойове братерство України» особовий склад ГУ ДСНС в області долучився до програми заходів, приурочених до Дня батька. 

рятувальники взяли участь у заходах до Дня батька


Мета заходу – організувати змістовне дозвілля для дітей, підняти патріотичний дух молоді, вшанувати тих батьків, що зараз боронять Україну.

На Козачому острові розгорнуто креативне містечко професій та розваг за підтримки Кропивницької міськради, громадських організацій, дитячо-юнацьких освітніх установ, силових структур, підприємців міста. Серед локацій – техніка і спорядження Служби порятунку Кіровоградщини.

Рятувальники провели для молоді та дітей ігри та конкурси, через які можна більше дізнатись про роботу вогнеборців, а також засвоїти правила безпеки життєдіяльності. Фахівці Служби порятунку заохочували учасників заходу опановувати важливі знання і навички, які допоможуть зберегти своє життя, враховуючи мінну небезпеку. Також психологи ГУ ДСНС в області вчили усіх охочих методикам саморегуляції психічного стану.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool