У Кропивницькому рятувальники взяли участь у загальноміських заходах до Дня єднання

Лютий 16, 2022 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Зранку 16 лютого з нагоди Дня єднання у пожежно-рятувальних підрозділах ГУ ДСНС у Кіровоградській області відбулось урочисте підняття Державного Прапора України, що є втіленням національної єдності, честі та гідності.

Згодом особовий склад Служби порятунку Кіровоградщини долучився до загальноміських заходів у рамках Дня єднання. Колона у складі жителів міста з активною громадянською позицією, ветеранів АТО/ООС, керівництва області та міста, депутатського корпусу, громадських та культурних діячів, молодіжних та громадських організацій пройшли маршем Єднання від площі Героїв Майдану до меморіалу Захисникам України. У руках учасники маршу тримали велетенський жовто-блакитний стяг – священний для кожного українця.

Біля меморіалу пролунав багатоголоссям Державний Гімн України та було проведено загальноміське віче.

Також колона автотехніки, у тому числі – пожежно-рятувальної – з національною символікою здійснила символічний автопробіг Єднання.

Цього дня все місто Кропивницький майорить кольорами державної символіки та демонструє таким чином єднання з усією Україною.

У Кропивницькому: рятувальники взяли участь у загальноміських заходах

У Кропивницькому рятувальники взяли участь у загальноміських заходах до Дня єднання

У Кропивницькому: рятувальники взяли участь у загальноміських заходах

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool