У Кропивницькому рятувальники взяли участь у молодіжному фестивалі книги

Вересень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

28 вересня Головне управління ДСНС в області виступило партнером проведення щорічного фестивалю молодіжної книги на вулиці Архітектора Паученка у м. Кропивницький. 

Організували фестиваль департамент культури та туризму Кіровоградської ОДА та обласна бібліотека для юнацтва ім. Є.Маланюка.

На центральній вулиці Кропивницького, яка вже давно стала своєрідним мистецьким центром під відкритим небом, розташувались численні книжкові та фотовиставки, арт-майстерні, демонструвались чудові твори прикладного й образотворчого мистецтва, хендмейду, проводились експрес-навчання, майстер-класи та цікаві патріотичні акції. Локація Служби порятунку була представлена експонатами пожежно-технічної виставки-музею. Фахівець групи піротехнічних робіт розповів учасникам фестивалю про те як поводитись, якщо натрапив на застарілі боєприпаси часів минулих війн. Тут же були продемонстровані і муляжі цих небезпечних знахідок. Рятувальники роздали відвідувачам застережні листівки з правилами пожежної безпеки та пам’ятки щодо правил поводження у різних надзвичайних ситуаціях. А також запропонували взяти участь у конкурсах, де кожен міг випробувати свою кмітливість та вправність

Загалом, фестиваль вдався на славу. Впевнені, що юні кропивничани, які відвідали локацію Служби порятунку, ніколи не втратять вміння цінувати життя у всіх його проявах.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool