У Кропивницькому рятувальники взяли участь у фестивалі «Безпека понад усе»

Травень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

5 травня рятувальників Управління ДСНС в області запросили до участі у шкільному фестивалі «Безпека понад усе!», який проводився серед учнів початкових класів ЗОШ №20 м.Кропивницький.

Під час фестивалю школярі поділись з ровесниками знаннями з основ безпеки, представивши правила у вигляді номерів художньої самодіяльності, яких необхідно дотримуватись постійно. У виступах третьокласників йшлось про безпеку дорожнього руху, безпеку на вулиці, в будинку, в школі, про пожежну безпеку. Фахівці Служби порятунку та поліції доповнили виступи учасників фестивалю своєю інформацією.

Зокрема представник Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Аліна Бакай розповіла учням про найголовніші небезпеки, які трапляються у весняний період та застерегла учнів від необережного поводження з сірниками, запальничками, закликала не розпалювати багать, з обережністю користуватись побутовими електричними та газовими приладами, не чіпати на вулиці підозрілі предмети, згортки чи іграшки, які можуть виявитись вибухонебезпечними, та бути обережними при виявленні боєприпасів часів Другої світової війни.

Попередила також фахівець Служби порятунку учнів і про трагічні наслідки, які виникають внаслідок порушення правил безпеки під час відпочинку на воді, адже невдовзі розпочнуться канікули.

5 травня рятувальників Управління ДСНС в області запросили до участі у шкільному фестивалі «Безпека понад усе!», який проводився серед учнів початкових класів ЗОШ №20 м.Кропивницький.

Фестиваль, завдяки старанням організаторів та таланту маленьких артистів, вийшов напрочуд цікавим та змістовним, а яскраві художні номери допомогли переконати юних глядачів, що про безпеку потрібно пам’ятати повсякчас.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool