У Кропивницькому рятувальники вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Лютий 15, 2018 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Щорічно, 15 лютого, в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня 29 років тому останній солдат радянської армії перетнув афгансько-узбецький кордон та завершилась збройна інтервенція до Республіки Афганістан.

У цей день ми віддаємо шану відвазі, мужності та патріотизму наших співвітчизників різних поколінь, які свого часу виконували військовий обов’язок у «гарячих точках» світу. 

Сьогодні керівництво та особовий склад Управління ДСНС в області взяв участь у загальноміських заходах за нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав – в обласному центрі відбулась урочиста хода пам’яті за участі ветеранів, керівництва області, представників громадськості, учнівської молоді від площі Героїв Майдану до пам’ятника Воїнам-інтернаціоналістам, де відбувся мітинг та покладання квітів до підніжжя пам’ятника. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців, які загинули на території інших держав.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool