У Кропивницькому рятувальники вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Травень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

21 травня цього року вся прогресивна Україна, цивілізований світ вшановує 80-ті роковини початку великого терору масових політичних репресій 1937-1938 років.

Для українців це особлива дата. Адже це дата скорботи та людської пам'яті за тими, хто поклав свої життя заради вільної української держави.

Тож, у Кропивницькому біля пам'ятного знаку "Борцям за волю України - жертвам політичних репресій" сьогодні зібралося керівництво Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласної ради та Кіровоградської міської ради, громадськість міста, небайдужі громадяни аби вшанувати пам'ять жертв політичних репресій та політв’язнів. Керівництво та співробітники Управління ДСНС в області доєднались до мітингу-реквієму, покладання квітів до пам’ятних знаків та місць поховання загиблих, які не шкодували ні сил, ні здоров’я для відновлення Самостійної Української Держави.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool