У Кропивницькому рятувальники відкрили «двері» Управління ДСНС в області для усіх охочих

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Робота з підростаючим поколінням, на яке ми покладаємо великі сподівання, є однією із пріоритетних у циклі пропагандистської діяльності Управління ДСНС в області.

Протягом року для дітей різного віку та учнівської молоді рятувальники проводять різноманітні навчально-розважальні заходи.

У День захисту дітей було вирішено відкрити для усіх бажаючих малюків у супроводі дорослих, звичайно, пожежно-рятувальну частину. Діти мали змогу оглянути і спецтехніку, і спорядження рятувальників, приміряти бойовий одяг та сфотографуватись на пам’ять. А найцікавіше відбувалось у пожежно-технічній виставці-музеї Управління, де для малечі проводилась екскурсія – справжня подорож у минуле пожежно-рятувальної служби. Експозиція музею вражає глядачів різноманітністю макетів, видовищною діорамою та іншими експонатами. Усі відвідувачі цього дня отримали сувеніри від рятувальників на згадку про цей день.

Та особливими гостями були наші друзі – учні з навчально-виховного комплексу «ЗОШ-інтернат I-III ступеня, ліцей «Сокіл». Вже склалась добра традиція – свята проводити разом із «соколятами».

Робота з підростаючим поколінням, на яке ми покладаємо великі сподівання, є однією із пріоритетних у циклі пропагандистської діяльності Управління ДСНС в області.

Сьогодні начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк особисто запросив ліцеїстів у гості в Управління та показав, як живуть і працюють рятувальники. Діти зацікавлено роздивлялись довкола, задавали питання про Службу порятунку, оглядали оснащення, відвідали виставку-музей. Та, як водиться, отримали подарунки. Віталій Миронюк вручив дітям корисні для літа речі – рятувальні аксесуари для плавання, щоб кожен почувався на воді у безпеці. «Соколята» залишились задоволеними гостинами та обіцяли приходити знову і знову.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool