У Кропивницькому рятувальники тренувались в теплодимокамері (ФОТО)

Серпень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Відповідно до графіку практичних занять в засобах індивідуального захисту органів дихання і зору з 28 по 31 серпня з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області проводились заняття в теплодимокамерах.

Під час гасіння пожеж у реальних умовах працівники Служби порятунку піддаються впливу високих температур, їм доводиться орієнтуватись у задимленому середовищі квартир, житлових будинків, промислових та підвальних приміщень, щоб погасити пожежу та надати допомогу людям.

Щоб відпрацювати необхідні навички для роботи у задимленому та токсичному середовищі, в умовах високих температур та замкнутому просторі, а також задля формування високих вольових та професійно-бойових психологічних якостей, з особовим складом пожежно-рятувальної служби систематично проводяться навчання в умовах, максимально наближених до реальної надзвичайної події.

У теплодимокамері імітуються місця та фактори впливу пожежі, створюються характерні складнощі та перешкоди з неодмінними елементами несподіванки. В таких умовах рятувальники в апаратах захисту органів дихання та бойовому одязі й спорядженні вдосконалюють свою професійну майстерність.

Такі заняття в системі службової підготовки рятувальників займають одне з чільних місць, адже в умовах реальної надзвичайної події чи ситуації не залишається часу на роздуми, потрібно діяти рішуче, злагоджено та оперативно, оскільки на кону - людське життя.
.

У ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому рятувальники тренувались в теплодимокамері

У Кропивницькому рятувальники тренувались в теплодимокамері
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool