У Кропивницькому рятувальники та поліцейські провели навчальний семінар

Січень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Головним чинником формування свідомого ставлення водіїв автотранспортних засобів та пішоходів до власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху є роз’яснювальна робота в напрямку всебічного інформування громадян щодо правил дорожнього руху України.

Зважаючи на настання небезпечного для автомобілістів та перехожих періоду, пов’язаного із ускладненням дорожнього руху через несприятливі погодні умови, Управління ДСНС посилює профілактичні заходи серед співробітників Управління.

Так, 18 січня в актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення для особового складу Управління ДСНС в області було проведено заняття з безпеки дорожнього руху в зимовий період. Співробітники служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області та інспектори відділу адміністративної практики патрульної поліції у Кіровоградській області Сергій Притико та Віталій Тирон поінформували присутніх про основні причини ДТП, зміни в правилах дорожнього руху України та посилення санкцій щодо їх порушень, які набрали чинності з 1 січня 2018 року, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху. Крім того, присутнім було роз’яснено права та обов’язки працівників патрульної поліції.

Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно, повага до водіїв та пішоходів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool