У Кропивницькому рятувальники створили квест-кімнату (ФОТО).

Березень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

В інтерактивному просторі впродовж 30 хвилин учасники спільно виконуватимуть завдання, розв’язуватимуть загадки і головоломки з тематики безпеки життєдіяльності, які за задумом гри приведуть їх до скарбу.

У Кропивницькому рятувальники створили квест-кімнату (ФОТО).

У Кропивницькому рятувальники створили квест-кімнату (ФОТО).

У Кропивницькому рятувальники створили квест-кімнату (ФОТО).


Кожна з 9 станцій квесту має свій рівень складності, де учасники, орієнтуючись на підказки, мають знайти правильне рішення, що дасть їм змогу перейти до наступного етапу. А у фіналі на гравців чекає сюрприз!

Квест-кімната “Ключ до безпеки” - це унікальна можливість весело та пізнавально провести час, здобути навички роботи у команді. В такий спосіб також тренуються увага, вміння нестандартно використовувати навколишні предмети, здатність до співпраці, рішучість в екстремальних умовах. 

До участі у квесті запрошуємо юнаків та дівчат віком від 7 до 12 років. Пройшовши таку гру, ви гарантовано отримаєте масу позитивних емоцій і нові знання.

Для отримання більш детальної інформації звертатися за адресою: м. Кропивницький, вул. Пашутінська, 1 (з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 17.00 (моб.: 066-585-88-72).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool