У Кропивницькому рятувальники спільно з працівниками патрульної поліції нагадали школярам правила безпеки

Травень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

10 травня працівники Управління ДСНС в області разом правоохоронцями завітали до 5-ї, 17-ї та 24-ї загальноосвітніх шкіл м. Кропивницького, де триває тиждень безпеки дорожнього руху.

В рамках цього тижня рятувальники та представники патрульної поліції поспілкувались з учнями на теми безпеки у різних життєвих ситуаціях: на дорозі, вдома, в школі та під час відпочинку.

Під час спілкування йшлось про дотримання правил пожежної безпеки - рятувальники нагадали про обережне поводження з сірниками, побутовими електричними та газовими приладами, правила розведення багаття на природі, порядок дій у випадку виникнення пожежі, застерегли від спалювання торішньої трави та сухостою. Крім того, фахівці рятувальної справи акцентували увагу школярів на безпечному відпочинку біля водойм, на необхідності суворого дотримання правил та трагічні наслідки їх порушення. Дізнались школярі і про те, як потрібно поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та сучасних вибухонебезпечних предметів, зокрема, як вони виглядають, чим небезпечні, де на них можна натрапити, як уникнути травмування та куди звертатись у випадку виявлення.

Також рятувальники роздали учням листівки з правилами безпеки на воді, у побуті та в екосистемах.

У ДСНС України у Кіровоградській області

10 травня працівники Управління ДСНС в області разом правоохоронцями завітали до 5-ї, 17-ї та 24-ї загальноосвітніх шкіл м. Кропивницького, де триває тиждень безпеки дорожнього руху.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool