У Кропивницькому рятувальники спільно з поліцейськими проводять навчальні семінари

Листопад 16, 2017 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Наразі триває Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого фахівці Служби порятунку та патрульної поліції спільно проводять навчальні семінари з питань безпеки життєдіяльності.

16 листопада такий захід було проведено для школярів навчально-виховного комплексу № 34 – ліцею «Сучасник» та вихованців дошкільного навчального закладу «Берізка», що в обласному центрі. Працівники патрульної поліції розповідали дітям про небезпеки, які приховує в собі вулиця та автодороги.

А рятувальники зі свого боку застерігали дошкільнят та учнів щодо нерозважливої поведінки у побутових ситуаціях.

Так, фахівці Служби порятунку нагадали дітям відповідно до їхнього віку правила поведінки вдома та на вулиці: радили не експериментувати з небезпечними предметами, вогнем та запам’ятати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів – застарілих, часів Другої світової війни, та сучасних вибухівок, що можуть бути замасковані під побутові предмети – іграшки, книжки тощо.

Кращому засвоєнню важливих знань сприятиме поєднання усної інформації про безпеку життєдіяльності та у друкованому вигляді – у вигляді яскравих тематичних листівок, які рятувальники роздали дітям на завершення зустрічі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool