У Кропивницькому рятувальники спільно з бібліотекарями навчали дітей правилам безпеки

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

У загальноосвітніх навчальних закладах закінчився навчальний рік, однак ще працюють пришкільні табори.

Вчителі й рятувальники намагаються максимально ефективно використати цей час, щоб підготувати дітей до безпечного відпочинку, запобігти травмуванню та загибелі дітей влітку.

5-6 червня працівники обласної бібліотеки для юнацтва організували для школярів Кропивницького навчальні семінари, присвячені безпеці влітку. Працівники Служби порятунку залюбки долучились до проведення заходів та постарались, щоб діти дізнались якомога більше про те, як не допустити пожежі вдома, на відпочинку на природі, на відкритій місцевості, як поводитись під час пожежі та інших надзвичайних ситуацій, а також про основні причини виникнення пожеж, прийоми порятунку та надання допомоги постраждалим. Рятувальники особливо наголошували на небезпеці, яка загрожує при необережному поводженні з сучасними вибуховими пристроями та боєприпасами часів Другої світової війни. Крім того, напередодні купального сезону працівники пожежно-рятувальної служби закликали дітей суворо дотримуватись правил безпеки на воді, оскільки їх порушення часто призводить до трагічних наслідків.

Щоб усі правила безпеки, які звучали під час семінарських занять, можна було нагадати ще й пізніше, рятувальники розповсюдили серед слухачів семінару застережні листівки, виготовлені Управлінням ДСНС в області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool