У Кропивницькому рятувальники складають диференційовані заліки

Червень 12, 2020 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

З метою перевірки рівня знань, умінь, навичок та професійних якостей особового складу, а також з’ясування його здатності до виконання завдань за призначенням з урахуванням особливостей та профілю службової діяльності, щороку рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів складають диференційовані заліки зі службової підготовки.

Загалом система службової підготовки включає кілька ключових понять, що мають головне значення для визначення рівня професіоналізму рядового та офіцерського складу Служби порятунку. Це функціональна підготовка з основ нормативно-правового забезпечення службової діяльності, профільна – практична готовність до виконання завдань за призначенням, тактична – уміння застосовувати теоретичні знання щодо проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, гуманітарна та психологічна підготовка. Крім того, рятувальники складають заліки із спеціальної та загальної фізичної підготовки, а також повинні володіти навичками надавати домедичну допомогу постраждалим під час пожеж чи інших надзвичайних подій (ситуацій).

Слід зазначити, що особовий склад Служби порятунку Кіровоградщини показав високий рівень службової підготовки та довів свою готовність виконувати завдання за призначенням.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool