У Кропивницькому рятувальники-психологи провели тренінгове заняття

Серпень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 456 | Коментарі: 0

29 серпня фахівці психологічної служби У ДСНС в області провели з випускниками навчального пункту – бійцями ДСНС – тренінгове заняття під гаслом: «Будь собою! Інші ролі вже зайняті».

Головна мета заняття: формування активного усвідомлення присутніми широкого кола своїх можливостей, вироблення активної позиції для їх реалізації, усвідомлення взаємозв’язку можливостей та здібностей, визначення власних духовних цінностей та їхнього впливу на життя, підвищення самооцінки, формування життєвих цінностей.

На початку тренінгу кожен учасник висловив власні очікування від програми тренінгу. Під час заняття рятувальники виконали кілька вправ на розвиток комунікативних здібностей, уміння продуктивно взаємодіяти у групі та створювати сприятливий мікроклімат у колективі. Для учасників тренінгу також було цікаво визначити рівень власної самооцінки та зрозуміти, над чим потрібно попрацювати, аби змінити ситуацію.

Підсумовуючи заняття, під час опитування та спеціальної вправи було з’ясовано, що очікування кожного учасника були задоволені та кожен отримав для себе корисні знання й уміння.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool