У Кропивницькому рятувальники провели засідання колегії

Жовтень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

27 жовтня в Управлінні ДСНС України в області відбулось засідання Колегії за результатами оперативно-службової діяльності за 9 місяців 2017 року, участь у якому взяли керівництво Управління, начальники структурних підрозділів, керівники районних відділів та секторів.

Відкрив засідання начальник У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, який розпочав Колегію з нагородження кращих працівників відзнаками ДСНС України.

Віталій Григорович також поінформував присутніх про основні показники у масштабах держави та завдання Служби, визначені за засіданні Колегії ДСНС України, яке відбулось 28 квітня. Зокрема – щодо необхідності приведення до кінця року в готовність до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту, забезпечення належного протипожежного стану закладів освіти, культури, соціальної сфери та лікувально-профілактичних закладів.

Крім того, під час Колегії були розглянуті питання оперативного реагування на надзвичайні ситуації, шляхи удосконалення цивільного захисту в регіоні. Цей напрямок висвітлив заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь. Про результати наглядово-профілактичної діяльності доповів заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін. Щодо зміцнення матеріально-технічної бази підпорядкованих підрозділів та готовності техніки до виконання завдань за призначенням в осінньо-зимовий період 2017-2018 років присутні прослухали інформацію від заступника начальника Управління полковника служби цивільного захисту Вадима Янішевського.
Також учасників засідання поінформовано про стан роботи щодо запобігання проявам корупційних діянь в підрозділах області.

За результатами засідання Колегії з урахуванням основних пріоритетів ДСНС України були прийняті рішення за напрямками діяльності Управління ДСНС, зокрема забезпечення постійної готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2017-2018 року; зменшення кількості надзвичайних ситуацій, пожеж і негативних наслідків від них у регіоні; подальша реалізація основних напрямків реформування Служби; поліпшення матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних формувань.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool