У Кропивницькому рятувальники провели інформаційну лекцію

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

8 грудня у рамках Всеукраїнського тижня права та напередодні Дня прав людини, який вшановує проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини, співробітники юридичного сектора Управління ДСНС України у Кіровоградській області прочитали рятувальникам інформаційну лекцію про реалізацію і захист прав людини, які закріплені в Конституції України та інших законодавчих актах, а також повідомили про заходи, які вживаються державою з метою їх реалізації.

Зокрема під час лекції співробітники Управління дізнались, що права будь-якої людини є універсальними, тобто належать усім людям у будь-яких ситуаціях незалежно від соціального становища. Ніхто не може позбавити людини його права.

Права людини і громадянина в Україні можуть обмежуватись тільки у випадках, прямо передбачених Конституцією. Разом з тим існують такі права, котрі не можуть бути обмежені в жодному разі, наприклад, право на життя і право захищати своє життя і здоров’я.

На завершення лекції усім присутнім були роздані роздруковані законодавчі акти, які стосуються прав осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту під час проходження служби.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool