У Кропивницькому рятувальники провели флешмоб

Липень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

29 липня рятувальники У ДСНС у Кіровоградській області долучились до всеукраїнського флешмобу «Не паркуй машину біля пожежного гідранта».

Ця акція має на меті привернути увагу водіїв до актуальної проблеми.

Громадяни повинні усвідомити, що під час пожежі кожна згаяна хвилина може мати фатальні наслідки, тому неправильно припаркований автомобіль, що перешкоджає доступу пожежного автомобіля до гідранта, є вкрай негативним фактором для рятувальників. Оперативно забрати воду для гасіння пожежі неможливо і потрібен дорогоцінний час для усунення перешкоди або переїзду до іншого джерела води для заправки пожежного автомобіля.

Зважаючи на це, рятувальники до участі у флешмобі запросили представників ЗМІ, щоб важлива інформація була поширена для широкого загалу.

У Кропивницькому налічується 598 пожежних гідрантів, а розпочати флешмоб було вирішено у центральній частині міста, найбільш «запаркованій» автівками. Рятувальники чергового відділення 1-ї ДПРЧ 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький встановили пожежну колонку на гідрант та продемонстрували процес забору води для пожежного автомобіля. При цьому для представників ЗМІ рятувальники коментували свої дії, а також пояснювали особливості роботи гідранта та пожежного оснащення.

Далі фарбою по трафарету було нанесено напис: «Не паркуй машину біля пожежного гідранта».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool