У Кропивницькому рятувальники прийняли участь в апаратній нараді

Серпень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1559 | Коментарі: 0

15 серпня під головуванням очільника ДСНС України Миколи Чечоткіна була проведена апаратна нарада у режимі відеозв’язку щодо стану реагування на надзвичайні ситуації у період з 1 по 14 серпня.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області представляв т.в.о. начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

На нараді була розглянута статистика пожеж за минулий період, питання забезпечення оперативного реагування на надзвичайні події та ліквідації пожеж на початковій стадії розвитку в умовах аномальної спеки. Крім того, були визначені першочергові завдання на поточний період, зокрема щодо необхідності розпочати проведення заходів з підвищення оперативної готовності під час святкування Дня незалежності України.

«Важливим напрямком роботи на цей період є організація та проведення заходів з попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій на об'єктах з масовим перебуванням людей, на водоймах, у лісопаркових зонах та природних екосистемах», –зазначив Микола Чечоткін.

Відповідно до цього т.в.о. начальника Управління Олексій Родіонов поставив завдання керівникам підпорядкованих підрозділів та відповідних служб Управління ДСНС в області щодо забезпечення оперативного реагування на виникнення надзвичайних подій чи ситуацій.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool