У Кропивницькому рятувальники привітали фахівців економічної служби (ФОТО)

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

14 липня в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулись урочисті заходи з нагоди Дня бухгалтера.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов привітав фахівців економічної та фінансової діяльності з професійним святом та побажав успіхів на службі та усіляких гараздів у особистому житті.

Професія, пов’язана із фінансовою та економічною діяльністю – дуже відповідальна, вона потребує високої віддачі, постійного вдосконалення професійного рівня та самодисципліни.

Цього дня грамоти від керуючого Кіровоградською Єпархією Української Православної Церкви Єпископа Кіровоградського та Голованівського Марка отримали працівники, які сумлінно та чесно виконують свої посадові обов’язки, суворо дотримуючись фінансової дисципліни, забезпечуючи належний рівень ведення бухгалтерського обліку та вдосконалюючи його в установленому законодавством порядку.

Прес-служба У ДСНС в області

У Кропивницькому рятувальники привітали фахівців економічної служби

У Кропивницькому рятувальники привітали фахівців економічної служби


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool