У Кропивницькому рятувальники поспілкувались з мешканцями мікрорайону Олексіївка

Квітень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 2144 | Коментарі: 0

3 квітня працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області поспілкувались з мешканцями мікрорайону Олексіївка, що в обласному центрі та вкотре нагадали їм про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у весняний період.

За статистикою обласної Служби порятунку, пожежі в оселях громадян найчастіше виникають через те, що господарі не приділяють належну увагу справності обігрівачів та не завжди дотримуються правил їх експлуатації: користуються саморобними або несправними електрокамінами, печами й грубками з тріщинами, вчасно не усувають несправності, забувають увімкненими й без нагляду.

Про тяжкі наслідки легковажного ставлення до власної безпеки, а також елементарної необізнаності щодо правил пожежної безпеки розповіли працівники Служби «101» жителям Кропивницького та вручили застерігаючі листівки. 

Під час спілкування рятувальники не оминули й таку важливу тему, як обережне поводженя з відкритим вогнем та легкозаймистими речовинами, адже зараз пора масового прибирання прибудинкових територій, садків, палісадників, дачних ділянок, яке традиційно супроводжується спалюванням сміття, торішньої рослинності, сухого гілля, що, у свою чергу, нерідко закінчується розповсюдженям вогню на більші території, пожежами господарчих будівель чи навіть житлових будинків, травмуванням громадян.

поспілкувались з мешканцями мікрорайону Олексіївка

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool