У Кропивницькому рятувальники підбили підсумки роботи у 1-му півріччі поточного року

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

14 липня під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки начальника Управління полковника служби цивільного захисту Олексія Родіонова відбулось засідання Колегії Управління ДСНС у Кіровоградській області за підсумками оперативно-службової діяльності у 1-му півріччі поточного року та визначення пріоритетних завдань до кінця року.

Відкриваючи засідання, Олексій Родіонов довів до керівного складу Управління ДСНС в області та підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів інформацію, яка була озвучена на розширеному засіданні Колегії ДСНС України, та визначив головні завдання для Служби порятунку Кіровоградської області на наступний період.

Зокрема Олексій Родіонов наголосив на необхідності активізації профілактичної роботи щодо запобігання пожежам у побуті, житловому секторі, під час відпочинку на природі, особливо в умовах спекотного періоду. Крім того, головне завдання Служби – своєчасно працювати на випередження у напрямку попередження виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру, тому завдання на наступний період – відпрацювати з усіма службами взаємодії порядок дій в умовах погіршення погодних умов та вжити інших необхідних заходів щодо недопущення НС природного характеру.

На завершення виступу Олексій Родіонов довів до особового складу Управління слова заступника Міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового про те, що керівникам усіх рівнів необхідно з великою повагою ставитись до кожного рятувальника, створювати належні побутові умови для несення служби, забезпечувати необхідним обмундируванням та обладнанням.
Продовжив засідання заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь, який доповів про стан оперативного реагування на НС та цивільного захисту в області. За результатами діяльності в цьому напрямку визначено, що пожежно-рятувальні підрозділи області готові до виконання завдань за призначенням та здатні оперативно діяти при виникненні НС.

Тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов доповів про стан наглядово-профілактичної діяльності органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки в області, вжиття заходів щодо недопущення пожеж та загибелі людей на них і визначив головні напрямки діяльності, які потребують негайного поліпшення.

Про стан матеріально-технічного забезпечення підпорядкованих підрозділів Управління доповів заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський, а саме: щодо утримання підрозділів області в бойовій готовності, забезпечення особового складу речовим та бойовим одягом, утримання у належному стані автотранспортних засобів, озброєння, подальшого поліпшення матеріально-технічної бази, а також недопущення дорожньо-транспортних подій за участю особового складу протягом першого півріччя 2017 року.

Начальник відділу персоналу Управління Олег Гаркуша поінформував присутніх щодо стану кадрової роботи в пожежно-рятувальних підрозділах області та зазначив що основна увага у напрямку роботи з персоналом була зосереджена на виконанні визначених Державною службою України з надзвичайних ситуацій завдань, а саме: оптимізація управлінських структур області, підтримання належного рівня укомплектованості підрозділів, комплектування вищих навчальних закладів цивільного захисту, перепідготовка та підвищення кваліфікації, збереження життя і здоров’я особового складу, проведення соціально-гуманітарної роботи, підтримання належного психологічного стану співробітників.

Начальник сектора з питань запобігання та виявлення корупції Управління Володимир Рєпін доповів з питання стану роботи щодо запобігання проявам корупційних діянь в підрозділах області, надав пропозиції щодо подальшого удосконалення даного напрямку роботи за зазначив, що протягом першого півріччя 2017 року щодо осіб рядового, начальницького складу та працівників Управління і підпорядкованих йому підрозділів адміністративні протоколи про корупційні правопорушення не складались.
Завершуючи засідання Колегії Управління ДСНС в області за підсумками оперативно-службової діяльності у 1-му півріччі поточного року, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управляння Олексій Родіонов зазначив, що, враховуючи висвітлену попередніми доповідачами інформацію, Колегія визначила, що завдання, поставлені ДСНС України та начальником У ДСНС України у Кіровоградській області на перше півріччя 2017 року, виконані у повному обсязі.

Задачі на друге півріччя – тримати високий рівень готовності до виконання завдань за призначенням, посилити роботу в напрямку попередження НС, продовжити роботу щодо поліпшення матеріально-технічного забезпечення підпорядкованих підрозділів, організації належного рівня кадрової роботи та недопущення проявів корупційних діянь серед особового складу У ДСНС в області.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool