У Кропивницькому рятувальники отримали сертифікати на сучасну техніку та спорядження

Грудень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 648 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному управлінні ДСНС України в області голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручили рятувальникам сертифікати на нову сучасну техніку та спорядження.

Як зауважив начальник УДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк саме ця техніка дасть змогу оперативно попереджувати виникнення надзвичайних подій і належно реагувати на них.

Зокрема, безпілотний літальний апарат мінімізує затрати як людського ресурсу, дасть змогу збирати та аналізувати в режимі реального часу інформацію про розвиток події і правильно,оперативно вживати заходи по її ліквідації.

Кошти на придбання вказаної техніки були виділені із обласного бюджету у рамках виконання обласної програми цивільного захисту на 2016-2020 роки. Загалом було профінансовано 865 тис. грн., із яких капітальні видатки 126 тис. грн. та поточні видатки 739 тис. грн., які використані на придбання бойового одягу та спорядження (каски, чоботи), піноутворювач, квадрокоптер, ремонт аероглісера, радіостанції, засоби фіксації та передачі інформації.

Вручаючи сертифікати, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко відзначив, що сьогодні як ніколи є важливою ефективна робота наших рятувальників, головним завданням яких є збереження життя та здоров'я громадян, попередження та ліквідація надзвичайних ситуацій. Саме це спорядження допоможе ДСНСникам виконувати бойові завдання на високому професійному рівні. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool