У Кропивницькому рятувальники організували сімейне свято

Лютий 19, 2022 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

18 лютого працівники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області за підтримки адміністрації школи організували та провели сімейне свято «Всією сім’єю за безпеку!» у Кропивницькій гімназії ім. Т.Г.Шевченка.

Свято мало на меті навчити дітей діям у різних надзвичайних ситуаціях, та головне – відповідальному ставленню до питань власної безпеки.

Оскільки важливо, щоб у сучасних реаліях молодь та діти усвідомлено робили вибір на користь дотримання правил безпеки, цінували життя та здоров’я.

Участь у родинних змаганнях взяли учні початкової школи та їх батьки. Дві команди успішно пройшли випробування по ліквідації умовної надзвичайної події, відповіли на непрості питання вікторини, відчули себе у ролі пожежних, примірявши захисний одяг і каски, виконали вправи з пожежним рукавом, продемонстрували свої знання, як діяти, якщо виникла пожежа. Впродовж усього свята учасники змагань відчували шаленну підтримку юних вболівальників, які у свою чергу, збагатились новими важливими знаннями.

У Кропивницькому рятувальники організували сімейне свято

У Кропивницькому рятувальники організували сімейне свято

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool