У Кропивницькому рятувальники навчали правилам безпеки життєдіяльності учнів четвертих класів

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

Надзвичайні події, що виникають з вини або за участі дітей, на жаль, періодично трапляються. Наслідками одних може стати пошкоджене майно, а інші можуть завдати значної шкоди здоров’ю.

Щоб привернути увагу маленьких жителів області до питань безпечної життєдіяльності працівники Управління ДСНС в області та Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності постійно проводять різноманітні навчальні заходи. До просвітницької роботи долучаються і представники обласної бібліотеки для юнацтва, які запросили рятувальників до участі у спільному проекті «LifeSafe», що має на меті навчити юних читачів найголовнішим правилам безпеки. 15 вересня у рамках проекту для учнів 4-х класів ЗОШ №14 м.Кропивницького було проведено семінар щодо безпеки у повсякденному житті. Дітям нагадали, що небезпечно влаштовувати пустощі з вогнем, яких правил необхідно дотримуватись при користуванні газовим обладнанням чи побутовими приладами, та як діяти у разі непередбачуваних ситуацій і пожеж зокрема. Також рятувальники нагадали юним слухачам про небезпеку виявлення застарілих боєприпасів або сучасних вибухових пристроїв та пояснили, які ознаки мають такі небезпечні знахідки. На завершення зустрічі рятувальники надали дітям застережні листівки, завдяки яким можна буде нагадати рекомендації фахівців Служби порятунку. Щоб навчити якомога більше дітей основним правилам безпеки, такі спільні заходи заплановано проводити у бібліотеці і надалі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool