У Кропивницькому рятувальники навчали гімназистів основам безпеки (ФОТО)

Лютий 21, 2023 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку провели уроки безпеки у Новомиколаївській гімназії у м. Кропивницькому.

У Кропивницькому рятувальники навчали гімназистів основам безпеки

У Кропивницькому рятувальники навчали гімназистів основам безпеки

У Кропивницькому рятувальники навчали гімназистів основам безпеки

У Кропивницькому рятувальники навчали гімназистів основам безпеки


Цього дня учні молодших та середніх класів навчалися основам безпеки та спілкувалися з рятувальниками. Почули поради спеціалістів, як поводитися у побуті, щоб не сталося біди, та разом повторили правила пожежної безпеки. Викладач Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області розповів учням про вогнегасники та надав рекомендації щодо користування ними у випадку пожежі в приміщенні.

Підвищували сьогодні і протимінну грамотність. Про боєприпаси розказав учасникам заходу сапер аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Поділився він з юними слухачами і спогадами із бойових виїздів та застеріг присутніх від нехтування правилами поводження з незнайомими предметами., адже вони можуть становити серйозну небезпеку.

Психолог Головного управління ДСНС в області запропонувала дітям методику розвантаження нервової системи та навчила, як боротися зі стресами та відновлювати сили після напруженого дня.

Подбали рятувальники і про те, щоб навчання питанням безпеки для підростаючого покоління було цікавим та корисним. А найпростіше це зробити спільно з Дитячим фондом ООН (UNICEF), який подарував багато друкованих навчально-методичних та дидактичних матеріалів на допомогу тим, хто прагне розвиватися та пізнавати нове.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool