У Кропивницькому рятувальники готують сюжети для телепрограми «Ранкова кава»

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Потрапляючи у надзвичайно небезпечну ситуацію, вихід із якої самотужки знайти неможливо, людина сподівається, в першу чергу, на тих, для кого порятунок людей – це професія та сенс життя. Рятувальники без зволікань вирушають на допомогу за першим покликом.

Проте діяльність Служби порятунку набагато ширша та цікавіша, ніж уявляє собі пересічний громадянин.

Тож, щоб якнайліпше популяризувати Службу «101» Кіровоградщини серед широкого загалу, фахівці Управління ДСНС в області за підтримки телеканалу «Кіровоград» в рамках програми вихідного дня «Ранкова кава» готують до ефіру цикл сюжетів, які мають не лише зацікавити глядачів різного віку, але й навчити, як жити безпечно.

Так, глядачі вже мали змогу здійснити екскурс у минуле та дізнатись про етапи становлення рятувальної справи на професійному рівні, що розпочався із перших пожежних команд Єлисаветграда.

Сьогодні, 31 січня, знято та готується до виходу в ефір найближчими вихідними сюжет про сучасну пожежно-рятувальну техніку, яку мають на озброєнні підрозділи У ДСНС у Кіровоградській області. Зокрема – нові автомобілі «МАЗ» та «МАN», що є зразком високотехнологічного інструменту рятувальників, здатного забезпечити виконання завдань за призначенням на високому рівні.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool