У Кропивницькому рятувальники долучилися до Всеукраїнської акції (ФОТО)

Червень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

4 червня в обласному центрі на Алеї Миру, що на міській набережній, разом з очільниками області та міста кропивницька громада зібралася, аби віддати належне пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У Кропивницькому рятувальники долучилися до Всеукраїнської акції (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники долучилися до Всеукраїнської акції (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники долучилися до Всеукраїнської акції (ФОТО)


Кропивницькі рятувальники доєдналися до жалобної церемонії та разом з іншими учасниками акції вшанували хвилиною мовчання пам’ять невинних дітей, чиї життя забрала чужа, жорстока воля північного сусіда.

Усіх, хто прийшов сьогодні на Алею Миру, згуртувала одна біда - біль непоправної втрати найдорожчого, тих, за ким майбутнє України – наших дітей. Вони мали радіти життю та надихати нас, дорослих, на нові звершення заради них.

Проникнені невимовним болем слова, що пролунали сьогодні на Алеї Миру, важкою печаткою смутку відбилися у серцях мільйонів українців по всьому світу. Час не загоїть рани і біль втрати не стихне з плином років. Ми ніколи цього не забудемо!

Тримаючи в руках паперових янголят та крихітні дзвіночки, що символізують собою голоси жорстоко вбитих росією дітей, керівництво та особовий склад Головного управління ДСНС в області разом з іншими учасниками заходу залишили ці маленькі символи величезної втрати на гілках молодих дерев на Алеї Миру. І тепер від кожного подиху вітру дзвіночки нагадуватимуть перехожим про дітей, життя яких забрала війна.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool