У Кропивницькому розшукуються книгомани-суперчитачі

Березень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 2402 | Коментарі: 0

 Вже 15-й рік «Книгоманія» доводить, що читати модно і круто В бібліотеках МЦБС міста Кропивницького розпочався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2019». Він триватиме до 12 квітня. 

Змагання за звання «Суперчитач міста Кропивницького» серед кращих читачів міських бібліотек відбудеться 25 квітня. Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Дитячий форум – фестиваль «Книгоманія» (17-19 травня). 

Також для переможців другого етапу Генеральний партнер Конкурсу ПАТ “КРЕДОБАНК” підготував спеціальний конкурс “Читаємо з Kredobank”, переможець якого отримає приз – подорож до Варшави!

Вперше для учасників Конкурсу та всіх небайдужих до дитячої літератури та промоції дитячого читання у фейсбуці створено окрему відкриту спільноту – Таємне товариство книгоманів. Долучитися до групи можна за посиланням: bit.ly/knyhomania_2019.

Отже, якщо ти учень 7-го класу і хочеш взяти участь в «Книгоманії» – приходь до найближчої міської бібліотеки і здобувай перемогу!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool