У Кропивницькому розповіли про штрафи за порушення карантинних норм (ВІДЕО)

Серпень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 серпня, у місті Кропивницький на Новому автовокзалі журналістам місцевих ЗМІ керівник управління інфраструктури Володимир Дмитренко розповів про штрафні санкції, які передбачені для перевізників, водіїв та пасажирів за порушення протиепідемічних норм під час пасажирських перевезень


Володимир Дмитренко пояснює, що штрафні санкції можуть накласти, як на перевізників і водіїв, так і на пасажирів.
За порушення карантинних обмежень водіїв штрафують на суму від 17 до 34 тис. грн. Штраф від 17 тис. грн можуть накласти на пасажирів за їх перебування в салоні транспортного засобу без захисної маски. А ось для перевізників розмір мінімального штрафу сягає вже від 34 тис. грн.

 Щодо зон відповідальності, перевізник зобов’язується забезпечувати водіїв засобами індивідуального захисту та дезінфекції.

Натомість водії не мають права пропускати в салон пасажирів без захисних масок. Якщо ж людина без засобів індивідуального захисту перешкоджає руху автобусу й намагається пройти в салон, ігноруючи зауваження, водій має викликати на місце події поліцію. У таких випадках сплатити штраф за порушення карантинних норм доведеться пасажиру.

У Кропивницькому розповіли про штрафи за порушення карантинних норм
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool