У Кропивницькому розповіли про початок опалювального сезону в бюджетних установах області

Жовтень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 жовтня, у Кіровоградській ОДА відбулось позачергове засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з приводу забезпечення проведення сталого опалювального сезону в бюджетних установах та організаціях.

За словами заступника голови облдержадміністрації Сергія Поліщука, через суттєве зниження середньодобової температури необхідно терміново дозаключити договори на постачання природного газу в низці підприємств області.

Як повідомив директор департаменту екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу ОДА В’ячеслав Дубровський, за результатами наради з Міністерством розвитку громад та територій з Міненергетики і «Нафтогаз Україна» наразі проєкт договору про постачання природного газу бюджетним організаціям знаходиться на погодженні в Уряді.

«Для бюджетних установ, згідно з вказаним договором, пропонується тарифний план на природний газ 16, 80 грн за кубічний метр з ПДВ без доставки до кінця наступного року», - повідомив В’ячеслав Дубровський.

Як додала директор департаменту освіти та науки ОДА Ельза Лещенко, деякі заклади освіти області вже розпочали опалювальний сезон.

"У 9 громадах області вже розпочато опалювальний сезон, загалом це 92 освітніх заклади", - повідомила Ельза Лещенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool