У Кропивницькому розпочнуться роботи зі створення міського гемодіалізного центру

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1349 | Коментарі: 0

 Облаштують його, як і планувалось, на базі лікарні святої Анни.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук повідомила, що невелика затримка із отриманням реставраційного завдання у приміщеннях колишнього пологового будинку №2 виникла через приналежність будівлі лікарні до пам’яток архітектури.

Але, станом на сьогодні реставраційне завдання вже отримане, погодили його в усіх необхідних інстанціях та відправили представникам фірми «Фрезеніус» - адже саме з ними було підписано договір про створення гемодіалізного центру.

- Зараз підрядник замовляє проектно – кошторисну документацію і, як тільки вона буде готова, приступаємо безпосередньо до ремонтних робіт – прокоментувала Оксана Макарук – Будівельні роботи з підготовки приміщення до облаштування Центру виконають спеціалісти ТОВ “БУД-АЛЬЯНС ГРУПП”. Джерелом фінасування стануть кошти благодійника - ТОВ “Ренарт”, які підуть на відкриття відділення гемодіалізу та його оснащення обладнанням виробництва “FRESENIUS MЕDICAL CARE”. Відповідний тристоронній договір укладено 30 січня поточного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool