У Кропивницькому розпочне свою діяльність «Будинок вчених Кіровоградщини»

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

23 грудня, у п'ятницю, о 15.00 у приміщенні кібернетико-технічного коледжу (вул. Архітектора Паученка, 41) відбудеться презентація громадської організації “Будинок вчених Кіровоградщини” за участю президента організації, доктора педагогічних наук, професора Рижикова В. С.

Програмою презентації передбачено виступи представників місцевої влади, науковців Кіровоградської області щодо перспектив розвитку науки у нашому краї.

Організація має на меті об'єднати вчених та спеціалістів наукових організацій вузів, зацікавлених у розвитку та популяризації науки в інтересах розвитку України.

На презентацію запрошуються представники наукової громадськості міста, журналісти, усі, хто зацікавлений у активній підтримці позитивного іміджу науки та інтелектуальної праці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool