У Кропивницькому розпочався прийом кандидатур на Анти-премію «Вата року-2017»

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Громадські організації «Асоціація Політичних Наук», Центр української політики «Ексампей», Кропивницький обласний осередок ГО «ДІЯ» та Кропивницька обласна філія ВО «Рух захисту української мови» розпочинають прийом кандидатур на звання «Вата року» за 2017 рік.

Журналісти, громадські та партійні активісти, політики, блоґери та звичайні кропивничани можуть подати кандидатів, які, на їхню думку, заслуговують на номінацію «Вата року» до 4 грудня 2017 року, надіславши інформацію про свого номінанта та обґрунтування заявки у довільній формі на адресу АПН: kvis.kirovograd@gmail.com.

Кожен мешканець як міста Кропивницького, так і області, може номінувати для участі у конкурсі до трьох осіб або організацій, які, на його переконання, вчинили дії, зробили публічні заяви або продемонстрували бездіяльність, спрямовану проти української нації і держави, впродовж 2016 року. Подання кандидатури потрібно буде обґрунтувати та додати посилання на доказ її вчинків.

Представники оргкомітету конкурсу передадуть перелік з числа висунутих кандидатур, які відповідатимуть умовам конкурсу, на голосування експертам Відбіркової комісії, до якої увійдуть авторитетні кропивницькі журналісти та громадські активісти.

Для довідки: Анти-премія «Вата року» стала щорічною і вручатиметься в Кропивницькому вже втретє. Започатковано вручення у 2015-му році. За два роки «Вату року» отримували чиновники, бізнесмени, ЗМІ, священнослужителі, депутати, у т.ч. і Верховної Ради. Оцінювала претендентів експертна комісія у складі 13-ти громадських діячів та журналістів.

Прес-служба АПН
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool