У Кропивницькому розпочато перевірку супермаркету «Фуршет»

Квітень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

26 квітня почалась перевірка супермаркету «Фуршет», що розташований на вул. В. Чміленка в обласному центрі.

Інспекторський склад Кіровоградського міськуправління У ДСНС в області здійснив огляд та аналіз стану організації заходів із забезпечення пожежної та техногенної безпеки даного об’єкта.

Так, були перевірено на відповідність нормативним вимогам шляхи евакуації, забезпечення дієвими засобами первинного пожежогасіння приміщень супермаркету, працездатність систем оповіщення, водопостачання, рівень підготовки персоналу до дій в умовах надзвичайної ситуації, наявність та якість ведення відповідної документації тощо.

Щоб на практиці з’ясувати, як діятимуть працівники при виникненні пожежі в супермаркеті, було спровоковано спрацювання димового пожежного сповіщувача, негайно увімкнувся сигнал небезпеки та здійснено заходи по оповіщенню та евакуації відвідувачів із приміщень.

Перевірка даного об’єкта триває. Висновки будуть висвітлені на офіційному сайті Управління ДСНС в області найближчим часом.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool