У Кропивницькому розпочато інспектування стану пожежної безпеки гіпермаркету «Велмарт» (ВІДЕО)

Квітень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

13 квітня фахівці Управління ДСНС в області перевірили стан дотримання заходів пожежної безпеки гіпермаркету «Велмарт» у м. Кропивницький.

У приміщенні торговельного центру розміщені великий магазин побутової техніки, супермаркет та інші магазини промислових товарів. До заходу з перевірки безпеки гіпермаркету долучились журналісти місцевих видань.

За відпрацьованим попередніми перевіркам планом інспектування розпочалось із вивчення усіх ланок протипожежного захисту будівлі – від стану та відповідності протипожежним нормам евакуаційних шляхів, систем оповіщення про пожежу, засобів пожежогасіння, зовнішнього та внутрішнього водопостачання – до нормативної документації, яка повинна відповідати вимогам з пожежної безпеки будівель з великим скупченням людей.

Після етапу огляду та аналізу кожної ключової ланки в системі протипожежного захисту були імітовані початкові ознаки пожежі для перевірки сигналізації та дій персоналу під час виникнення надзвичайної ситуації. Після спрацювання сигналізації відбулось оповіщення та евакуація відвідувачів і працівників із будівлі гіпермаркету. За словами керівництва перевіркою, цей етап відпрацювання об’єкта пройшов успішно.

Наразі перевірка триває, після завершення інспектування будуть оприлюднені матеріали за його результатами.

Прес-служба У ДСНС в області

13 квітня фахівці Управління ДСНС в області перевірили стан дотримання заходів пожежної безпеки гіпермаркету «Велмарт» у м. Кропивницький.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool