У Кропивницькому розпочали перевірку стану готовності навчальних закладів

Серпень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Із 2 серпня у Кропивницькому представники управління освіти міської ради та управління Держпродспоживслужби України розпочали перевірку стану готовності навчальних закладів до нового 2016/2017 навчального року.

Протягом тижня спеціалістами були оглянуті: гімназія ім. Т. Шевченка, СЗОШ № 14, НВО № 6, 15, 20, 21, 24, НВК «Кіровоградський колегіум», НВК № 26, НВК № 34, ЗОШ № 4, 10, 23, ЗОШ І ст. № 37, ДНЗ № 2, 4, 16, 17, 21, 24, 27, 28, 31, 35, 43, 46, 60, 73, 74.

Як повідомили в управлінні освіти, більша частина перевірених закладів освіти у повному обсязі готові до початку нового навчального року. В окремих закладах проводяться капітальні ремонтні роботи, які будуть завершені до кінця серпня поточного року. Так, у ЗОШ № 4, НВО № 6, ЗОШ № 23 проводяться ремонтні роботи у спортивних залах, у ЗОШ № 10 капітально ремонтуються санітарні вузли, у ДНЗ № 43 здійснюється ремонт харчоблоку.

5 серпня в огляді комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Школа козацько-лицарського виховання І-ІІ ступенів № 21 – суспільно-гуманітарний ліцей – дошкільний навчальний заклад Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області взяли участь заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. По завершенні інспекції посадовці звернули увагу керівників навчальних закладів на необхідність своєчасного завершення робіт з підготовки до нового навчального року.

Також 8 серпня відповідні перевірки стану пожежної безпеки у навчальних закладах міста розпочали представники районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Робота з перевірки стану готовності закладів освіти у Кропивницькому до початку нового 2016/2017 навчального року планується завершити до 20 серпня. Всі заклади мають отримати відповідні акти готовності встановленого зразка.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool