У Кропивницькому розпочали кримінальне провадження щодо спроби підкупу виборців

Лютий 21, 2019 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

Правоохоронці зареєстрували звернення двох мешканок обласного центру, яким телефонувала невідома особа, що назвалася представником виборчого штабу одного з кандидатів, та пропонувала грошові кошти за голосування на виборах Президента України.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 160 (підкуп виборців) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

Нагадаємо, до органів поліції області від початку передвиборної кампанії надійшло 67 повідомлень про події, пов’язані з виборчим процесом.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool