У Кропивницькому розпочалась робота над виробленням стратегії розвитку теплозабепечення міста

Грудень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

У міській раді Кропивницького розпочалася робота над виробленням стратегії розвитку теплоенергетики обласного центру.

Під час першої робочої наради під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна, у якій взяли участь начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко, представники теплопостачальних підприємств та керівники житлово-експлуатаційних організацій, аналізувався сьогоднішній стан теплогенеруючих підприємств і системи теплопостачання у Кропивницькому.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

На сьогодні головне завдання - розробити ефективну схему теплопостачання міста, - говорить Олександр Мосін. – Тож першочергово ми робимо ретельний аналіз теплових мереж і за його результатами будуть надані відповідні доручення. Так представники теплогенеруючих підприємств повинні надати уточнюючі дані щодо абонентів, підключених до централізованного опалення в малоповерхових будинках, які знаходяться у віддалених районах міста. У свою чергу, представникам ЖЕО №1 і 2 необхідно провести роз’яснення мешканцям окремих квартир з центральним теплопостачанням у під’їздах, де більшість віддала вже перевагу індивідуальному опаленню, теж орієнтуватися на необхіжність встановлення “автономок”.

Сьогодні розглядається можливість повного відключення таких будинків від централізованого опалення і переведення їх на автономне. Такі заходи будуть на користь обом сторонам, оскільки на постійні ліквідації поривів тепломереж витрачаються чималі кошти з міського бюджету, втрачається велика кількість теплоносія і зменшується тиск у мережі, а мешканці таких будинків недоотримують тепло у своїх квартирах.

По завершенню роботи над вихідними даними буде обрано проектний інститут, що займеться розробкою схеми теплопостачання для Кропивницького і якому буде прописане чітке технічне завдання, в якому напрямку рухатися.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool