У Кропивницькому розкрадають комунальне майно (ВІДЕО)

Вересень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1962 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 вересня, під час прес-конференції у Кіровоградської міськраді начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко повідомив журналістам місцевих ЗМІ, що рiвень викрадення комунального майна став масовим у порiвняннi з минулим роком.

Віктор Кухаренко навів сумну статистику. У житлово-експлуатаційній організації №1 зафіксовані крадіжки за п’ятьма адресами: поцупили каналізаційні труби, обладнання елетрощитових, акумуляторну батарею, генератор, зварювальне обладнання, газонокосарку. У п’яти будинках побували грабіжники і на території ЖЕО №3.

У міській раді Кропивницького закликали мешканців міста бути особливо пильними, якщо у багатоповерхових будинках з’являються ремонтні бригади. У таких випадках, закликав Віктор Кухаренко, варто обов’язково поцікавитися, які роботи виконуються і спеціалістами якого комунального підприємства. У разі найменшої підозри необхідно телефонувати за телефоном аварійно-диспетчерської служби 15-80. або до поліції – 102.

 начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко повідомив журналістам місцевих ЗМІ, що рiвень викрадення комунального майна став масовим у порiвняннi з минулим роком.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool