У Кропивницькому розкажуть про монетизацію пільг

Листопад 14, 2019 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 листопада, у місті Кропивницький в прес-центрі CBN відбудеться прес-конференція про надання пільг пільговим категоріям в умовах монетизації, повідомляє FOTOINFORM.NET

Портал Fotoinform.net транслюватиме перебіг цієї прес-конференції на своїй сторінці у фейсбук.

Підписуйтеся: https://www.facebook.com/FotoInform.net/

Якщо у вас є запитання до спікерів Ви зможете їх задати під час трансляції з 11-00


Нагадаємо, що З 1 жовтня 2019 року запроваджено монетизацію пільг на оплату житлово-комунальних послуг, яка включає в себе два механізми надання пільг: у грошовій безготівковій та готівковій формі.

Без звернення пільговиків пільги будуть призначені з жовтня у безготівковій формі. Кошти за надані пільги у безготівковій формі перераховуються надавачам послуг через АТ“Ощадбанк” щомісячно.

Споживачі, які мають пільги і отримують кошти у готівковій формі, зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги. У разі виникнення заборгованості понад місяць і якщо її сума перевищуватиме 20 неоподатковуваних мінімумів (340 гривень), виплата пільги з наступного опалювального (неопалювального) сезону буде здійснюватися вже у безготівковій грошовій формі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool