У Кропивницькому розгорнуто мобільний консультаційний пункт

Червень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

27 червня з нагоди Дня Конституції України в рамках загальноміських просвітницьких заходів навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області розгорнув мобільний консультаційний пункт. 

Працівники навчально-методичного центру, Управління ДСНС в області, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кропивницької міської ради надавали громадянам консультаційну допомогу щодо безпеки життєдіяльності, проводили роз’яснювальну роботу з перехожими, розповсюджували пам’ятки та листівки застережного характеру.

Також у консультаційному пункті демонструвався зразок «тривожної валізи», яку необхідно буде зібрати кожному на випадок евакуації. Представлені також і протигази та найпростіші засоби індивідуального захисту органів дихання, зокрема, ватно-марлеві пов’язки, які кожен може виготувати самостійно. Консультанти мобільного пункту допомагали усім, хто бажав, навчитись правильно одягати протигази.

У цей день на площі біля міської ради, де діяв мобільний пункт, також проводився святковий ярмарок, що сприяло пізнавальній активності мешканців та гостей міста.
Тож сьогодні кожен міг почути компетентну пораду, роз’яснення, знання безпосередньо від фахівців у сфері цивільного захисту, отримати застережні листівки та пам’ятки про те, як діяти в екстремальних умовах, що робити у тій чи іншій надзвичайній ситуації.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool