У Кропивницькому розглядалось питання протипожежного стану об’єктів соціальної сфери

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

8 грудня в обласній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Коваленка відбулась нарада, на якій розглядалось питання забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного та оздоровчого призначення, адміністративних будівель Кіровоградського району, Соколівської, Великосеверинівської, Первозванівської та Катеринівської об’єднаних територіальних громад.

Начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов поінформував присутніх про результати перевірок об’єктів соціальної сфери, зокрема зазначивши, що під час обстежень першочергова увага зверталась на виконання заходів, направлених на запобігання виникненню пожеж, встановлення перешкод розвитку пожежі та поширенню вогню, своєчасне виявлення пожежі до набуття нею значних розмірів, ліквідацію осередку пожежі на початковій стадії до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Керівники та посадові особи перевірених об’єктів ознайомлені з наявними порушеннями вимог пожежної безпеки через вручення їм відповідних актів та приписів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool