У Кропивницькому реконструюють одну з кращих дитячо-юнацьких шкіл

Лютий 25, 2020 | Новини | Переглядів: 3872 | Коментарі: 0

Із 1 березня відновлять реконструкцію комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву - 2» у Кропивницькому. 

Ремонтні роботи продовжать в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Об’єкт сьогодні, 25 лютого, оглянув голова ОДА Андрій Балонь.

«У рамках інфраструктурної модернізації регіону в рамках програми Президента України «Велике будівництво» буде проведена реконструкція спортивних об’єктів. Один із них – обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву – 2. Завершення будівельних робіт дасть можливість значно покращити умови для підготовки членів збірних України з бейсболу, софтболу, боксу, мініфутболу, легкої атлетики, дзюдо, панкратіону, тхеквандо», – відзначив Андрій Балонь.

Реалізація проєкту розпочалась ще в 2017 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету.

Наразі в школі займається 586 вихованців. Згідно підсумків навчально-спортивної роботи у 2019 році заклад набрав 14688 рейтингових балів і посів III місце серед 90 спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву в Україні.

Із 1 березня відновлять реконструкцію комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву - 2» у Кропивницькому.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool