У Кропивницькому раніше судимий чоловік викрав речі поліцейського

Березень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 415 | Коментарі: 0

Раніше судимий мешканець Кіровоградщини промишляв автомобільними крадіжками

У списку потерпілих від дій зловмисника опинився поліцейський. Оперативники внутрішньої безпеки НПУ разом з поліцією Кропивницького викрили злодія та вручили йому підозру.

На лінію «102» надійшло повідомлення від співробітника кіровоградської поліції про крадіжку з його автомобіля. Правоохоронець залишив автівку на короткий час у справах, а, коли повернувся, виявив відсутність рюкзака, в якому з особистими речами було посвідчення учасника бойових дій. У рамках захисту системи до розкриття злочину долучились оперативники Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Невдовзі працівники внутрішньої безпеки поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 39-річний мешканець Кропивницького, який в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру.

За місцем проживання фігуранта працівники УДВБ НПУ та Кропивницького районного управління поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели санкціонований обшук. Під час заходів виявлено та вилучено особисті речі поліцейського.

На теперішній час слідчі поліції Кропивницького повідомили чоловікові про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини фігурантові загрожує до шести років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool