У Кропивницькому психологи передають свій практичний досвід студентам

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

Становлення молодих фахівців-психологів починається на практиці, під час закріплення теоретичних та набуття практичних навичок у роботі з людьми.

Майбутні психологи мають змогу проявити свої найкращі якості, в той же час виявити свої слабкі сторони та прогалини в знаннях.

Психологічною службою Управління ДСНС України у Кіровоградській області, в рамках взаємодії з навчальними закладами, на базі Управління було організовано проведення навчальної практики студентів 4-го курсу факультету педагогіки та психології Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка.

Обираючи місце практики, студенти свідомо обрали підрозділи Служби порятутнку, оскільки мають надію навчитись працювати з особами, які здійснюють професійну діяльність в екстремальних умовах. Майже щодня студенти беруть участь у практичних заходах служби психологічного забезпечення області: психодіагностиці, просвітницькій діяльності, дослідженні колективів.

Так, 28 березня студенти-практиканти взяли участь у вивченні соціально-психолоічного клімату колективу 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління та аналізі отриманих результатів.

Становлення молодих фахівців-психологів починається на практиці, під час закріплення теоретичних та набуття практичних навичок у роботі з людьми.

Отриманий досвід роботи під час проходження практики в підрозділах ДСНС України може стати надійною базою та фундаментом у формуванні майбутніх практичних психологів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool